Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

17/10: Conference Αμφιθέατρο OTEAcademy
18/10: Workshop 09:30 -13:30Αμφιθέατρο OTEAcademy

Ομιλητές

Διεθνείς Ομιλητές

Iain Aitchison Μέλος της Επιτροπής στο Design Management Institute και ειδήμονας σε θέματα design & innovation management, ο Iain συνδυάζει την ακαδημαϊκή καριέρα με τη συμβουλευτική δράση έχοντας συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τις Bacardi, British Gas, Lenovo, Mars, PepsiCo, Samsung, Unilever, Wrigley’s και Yamaha.
Peter Fossick Με εξειδίκευση στο service design, το UX design και την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων, ο Service Design Programme Director της IBM έχει συνεργαστεί και συμβάλει στην ανάπτυξη δεκάδων επιχειρήσεων αλλά και startups από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, έχει να επιδείξει σημαντική ακαδημαϊκή καριέρα, μιας και, μεταξύ άλλων, ανέπτυξε τα πρώτα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πτυχία στο Service Design, στις ΗΠΑ.
Dom Graveson Ο Dom ασκεί καθήκοντα Managing Consultant στην EY Seren και ειδικεύεται στους τομείς του Innovation, του Process Optimization και του Customer Experience Transformation.
Niharika Hariharan Ως Experience Design Director στην Digital McKinsey, η Niharika έχει συνεργαστεί με μεγάλους οργανισμούς όπως η Boots, η Barclays, η SapientNitro, η EY-Seren και η Nokia και έχει διευθύνει έργα που έχουν ως γνώμονα την εμπειρία του χρήστη. Η δουλειά της Niharika καλύπτει όλο το φάσμα των καναλιών, digital και φυσικών, συνδυάζοντας βιώσιμες επιχειρηματικές στρατηγικές με ευφυείς σχεδιαστικές λύσεις.
Anish Joshi Από τη θέση του Head of Design στην Deloitte Digital Strategy, ο Anish επιβλέπει και διευθύνει την ανάπτυξη έργων που ξεπερνούν τις τρέχουσες τάσεις και ανοίγουν τον δρόμο προς το μέλλον της καινοτομίας και της εφευρετικότητας. Έχει εργαστεί σε μεγάλα projects σπουδαίων πελατών όπως η Google και έχει σχεδιάσει ψηφιακές πλατφόρμες για κορυφαία τραπεζικά ιδρύματα, για την Vodafone, τους Financial Times κ.α.
Oli Shaw Έχοντας 19 χρόνια εμπειρίας στο branding, το design, την στρατηγική, την επικοινωνία και το service design, ο Oli επενδύει πολύ χρόνο μελετώντας τρόπους με τους οποίους το strategic design μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εξελιχθούν και να παράσχουν νέες, βελτιωμένες και πιο ουσιαστικές εμπειρίες για εταιρείες, καταναλωτές και υπαλλήλους. Έχει συνεργαστεί με brands όπως οι Vodafone, BP, Turkish Airlines, Guardian Media. Adidas, Tesco και Panasonic.
Eric Soderquist Ο Eric Soderquist είναι Associate Professor of Innovation and Knowledge Management στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου διδάσκει και εστιάζει ερευνητικά στους τομείς των “Innovation and R&D Management and Policy”, “New Product Development” και “Knowledge Management and Operations Strategy”.
Surya Vanka Καταξιωμένος ειδήμων σε θέματα User Experience και περιζήτητος ομιλητής, ο Surya είναι εδώ και 16 χρόνια ο UX Director της Microsoft.
Linn Vizard Ως μία εκ των πρωτοπόρων του service design στον Καναδα, η Linn εφαρμόζει μεθοδολογίες του design για να επιλύσει προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της. Αρθρογραφεί στα κορυφαία blog του χώρου της και έχει δώσει το παρών ως ομιλήτρια σε συνέδρια όπως τα “The Service Design Network Global Conference”, “Interaction16”, “Service Experience Camp Berlin” και “The Service Experience Conference”.
Κατερίνα Καραγιάννη Η Κατερίνα είναι Director του UXlab, του Business Unit της Atcom που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα Usability & User Experience. Στόχος του UXlab είναι η βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη μέσα από user centered design tactics, user testing, AB testing, personalization και άλλες τεχνικές.
Anthony Kyriazis Από τη θέση του Creative Services Director στην Tribal Worldwide Athens, o Anthony έχει την ευθύνη και ικανοποίηση να κτίζει δημιουργικές ομάδες και να ηγείται αυτών σε τρέχοντα και νέα product design projects, ξεκινώντας συχνά από το branding μέχρι και τις καμπάνιες λανσαρίσματος, όπως και στην παραγωγή υψηλής ποιότητας video περιεχομένου που τα εμπλουτίζει.
Παναγιώτης Μόρφης Ο Παναγιώτης Μόρφης είναι Managing Partner της Dynargie Hellas, εταιρείας συμβούλων και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα επαγγελματικής συμπεριφοράς και νοοτροπίας. Μέλος της ομάδας που ίδρυσε το γραφείο της Dynargie για την Ελλάδα και Κύπρο το 1998. Η προηγούμενη επαγγελματική του εμπειρία καλύπτει του τομείς Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Αναδιοργάνωσης μικρομεσαίων εταιρειών.
Γιώργος Μωραΐτης Ο Γιώργος Μωραΐτης είναι ο Country Manager της Dynargie Hellas & Executive Board Member της Dynargie International, εταιρείας συμβούλων και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα επαγγελματικής συμπεριφοράς και νοοτροπίας. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1998, έχοντας πριν ασχοληθεί στο χώρο των πωλήσεων και αναδιοργανώσεων.

  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team