Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

17/10: Conference Αμφιθέατρο OTEAcademy
18/10: Workshop 09:30 -13:30Αμφιθέατρο OTEAcademy

Ταυτότητα συνεδρίου

Το 1894 ο John Harvey Kellogg άλλαξε για πάντα τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το πρωινό μας. Αναζητώντας ένα καλύτερο πρωινό για τους ασθενείς του αδελφού του, άφησε τη δουλειά του ως πωλητής και στην πορεία δημιούργησε μία εταιρεία αξίας 22.5 δισ. Το μυστικό του; Έστησε την εταιρεία ακούγοντας τους πελάτες του & σχεδιάζοντας γι’ αυτούς.

Στην εποχή μας, όπου τα όρια μεταξύ προϊόντος, υπηρεσίας, εμπειρίας του καταναλωτή και marketing είναι λιγότερο ευδιάκριτα, είναι επιτατική η ανάγκη για μια φρέσκια και καινοτόμα στρατηγική που μπορεί να εφαρμοστεί σε σύνθετα προβλήματα. Βάζοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή, η προσέγγιση του Design Thinking αποδεικνύεται η βέλτιστη λύση. Γι’ αυτό και τα σημαντικότερα brands και οι μεγαλύτερες consulting εταιρείες λειτουργούν με βάση αυτό εντάσσοντάς το στις υπηρεσίες και στον τρόπο εργασίας τους.

Το Marketing Week και η Boussias Communications παρουσιάζουν το Innovation Design Summit ’17. Πρόκειται για το 1ο ελληνικό συνέδριο, το οποίο εστιάζει αποκλειστικά σε διαδικασίες, εργαλεία, μεθοδολογίες και action items που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα. Οι διεθνείς και local experts θα μοιραστούν ιδέες και πρακτικές για το πώς να εφαρμόζουμε στην καθημερινότητά μας καινοτομία στην σκέψη και στην πράξη, σε μεγάλους ή μικρούς οργανισμούς, ανεξάρτητα από τη θέση ή το τμήμα εργασίας.

Έννοιες όπως service design, product design, experience design, user experience, trend analysis, creativity, human center design, empathy, innovation και impact έρχονται στο προσκήνιο και μας υπόσχονται ότι θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας για πάντα.

  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team