Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

17/10: Conference Αμφιθέατρο OTEAcademy
18/10: Workshop 09:30 -13:30Αμφιθέατρο OTEAcademy

Surya Vanka

UX Director, Microsoft

Surya Vanka
Surya Vanka

Ο Surya είναι γνωστός κυρίως για τις εξαιρετικές επιδόσεις του στο User Experience καθώς και για τη δημιουργία αξιομνημόνευτων πρακτικών σε θέματα Design. Ασκεί εδώ και 16 χρόνια καθήκοντα Director of UX στη Microsoft, ενώ ήταν για χρόνια επικεφαλής του Center of Experience Excellence της εταιρείας και ηγήθηκε του ετήσιου Microsoft UX Day το οποίο παρακολουθούν κάθε χρόνο περισσότεροι από 2.000 engineers.

Μέλος του Advisory Board στα Design Management Institute και Seattle Interactive, ο Surya είναι περιζήτητος keynote ομιλητής, συγγραφέας και βραβευμένος 2 φορές με το Engineering Best Practice Award της Microsoft.

Ο Surya Vanka θα συμμετάσχει στην ενότητα “Design-Led Innovation 101”.

Σύνοψη Παρουσίασης
"How to Win by Design: 10 Lessons from the Frontlines"

Το Design έχει γίνει συνώνυμο με την καινοτομία. Καθημερινά δημοσιεύονται άρθρα που προβάλλουν το Design Thinking ως το μαγικό φίλτρο που εξασφαλίζει την επιτυχία. Την ίδια στιγμή, οι επιχειρήσεις επενδύουν σε design leaders για να τις καθοδηγήσουν, εν μέσω της πρωτοφανούς τεχνολογικής επανάστασης, του σκληρού ανταγωνισμού και της ριζοσπαστικής επιχειρηματικής ανάπτυξης. Όμως, ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος εισαγωγής του Design Thinking σε κάθε επιχείρηση; Πόσο διαφέρει το Design Thinking ανάλογα με το μέγεθος και το μοντέλο μίας επιχείρησης; Και πώς μπορεί να ευθυγραμμιστεί με ένα μικρό διαθέσιμο budget και ανάλογα με τις ευμετάβλητες συνθήκες της αγοράς; Πώς μπορεί να εφαρμοστεί, εν τέλει, το Design Thinking σε εταιρείες με παγιωμένη εταιρική κουλτούρα; Και από πού πρέπει να ξεκινήσει κάποιος;

Στην ομιλία του, ο Surya Vanka θα δώσει τις 10 καλύτερες συμβουλές που έχει συγκεντρώσει στη διάρκεια των 25 ετών που έχει περάσει διευθύνοντας και εποπτεύοντας τις στρατηγικές Design Thinking μεγάλων επιχειρήσεων.

Συμβουλές και πρακτικές που…
  • … βοήθησαν τη Microsoft να μεταμορφωθεί από κολοσσό της τεχνολογίας σε ειδήμονα στην παραγωγή εμπειριών.
  • … καθοδήγησαν την Amazon στην προσπάθειά της να αξιοποιήσει την ανθρωποκεντρική προσέγγιση για να εισέλθει σε νέες αγορές.
  • … έδωσαν στην T-Mobile την απαραίτητη συμβουλευτική ώστε να αναδείξει το Experience Design ως ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.
  • … προσέφεραν λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Autodesk, μέσω της εφαρμογής του Lean Design.

Διεθνείς Ομιλητές

Iain Aitchison Μέλος της Επιτροπής στο Design Management Institute και ειδήμονας σε θέματα design & innovation management, ο Iain συνδυάζει την ακαδημαϊκή καριέρα με τη συμβουλευτική δράση έχοντας συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τις Bacardi, British Gas, Lenovo, Mars, PepsiCo, Samsung, Unilever, Wrigley’s και Yamaha.
Peter Fossick Με εξειδίκευση στο service design, το UX design και την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων, ο Service Design Programme Director της IBM έχει συνεργαστεί και συμβάλει στην ανάπτυξη δεκάδων επιχειρήσεων αλλά και startups από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, έχει να επιδείξει σημαντική ακαδημαϊκή καριέρα, μιας και, μεταξύ άλλων, ανέπτυξε τα πρώτα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πτυχία στο Service Design, στις ΗΠΑ.
Dom Graveson Ο Dom ασκεί καθήκοντα Managing Consultant στην EY Seren και ειδικεύεται στους τομείς του Innovation, του Process Optimization και του Customer Experience Transformation.
Niharika Hariharan Ως Experience Design Director στην Digital McKinsey, η Niharika έχει συνεργαστεί με μεγάλους οργανισμούς όπως η Boots, η Barclays, η SapientNitro, η EY-Seren και η Nokia και έχει διευθύνει έργα που έχουν ως γνώμονα την εμπειρία του χρήστη. Η δουλειά της Niharika καλύπτει όλο το φάσμα των καναλιών, digital και φυσικών, συνδυάζοντας βιώσιμες επιχειρηματικές στρατηγικές με ευφυείς σχεδιαστικές λύσεις.
Anish Joshi Από τη θέση του Head of Design στην Deloitte Digital Strategy, ο Anish επιβλέπει και διευθύνει την ανάπτυξη έργων που ξεπερνούν τις τρέχουσες τάσεις και ανοίγουν τον δρόμο προς το μέλλον της καινοτομίας και της εφευρετικότητας. Έχει εργαστεί σε μεγάλα projects σπουδαίων πελατών όπως η Google και έχει σχεδιάσει ψηφιακές πλατφόρμες για κορυφαία τραπεζικά ιδρύματα, για την Vodafone, τους Financial Times κ.α.
Oli Shaw Έχοντας 19 χρόνια εμπειρίας στο branding, το design, την στρατηγική, την επικοινωνία και το service design, ο Oli επενδύει πολύ χρόνο μελετώντας τρόπους με τους οποίους το strategic design μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εξελιχθούν και να παράσχουν νέες, βελτιωμένες και πιο ουσιαστικές εμπειρίες για εταιρείες, καταναλωτές και υπαλλήλους. Έχει συνεργαστεί με brands όπως οι Vodafone, BP, Turkish Airlines, Guardian Media. Adidas, Tesco και Panasonic.
Eric Soderquist Ο Eric Soderquist είναι Associate Professor of Innovation and Knowledge Management στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου διδάσκει και εστιάζει ερευνητικά στους τομείς των “Innovation and R&D Management and Policy”, “New Product Development” και “Knowledge Management and Operations Strategy”.
Surya Vanka Καταξιωμένος ειδήμων σε θέματα User Experience και περιζήτητος ομιλητής, ο Surya είναι εδώ και 16 χρόνια ο UX Director της Microsoft.
Linn Vizard Ως μία εκ των πρωτοπόρων του service design στον Καναδα, η Linn εφαρμόζει μεθοδολογίες του design για να επιλύσει προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της. Αρθρογραφεί στα κορυφαία blog του χώρου της και έχει δώσει το παρών ως ομιλήτρια σε συνέδρια όπως τα “The Service Design Network Global Conference”, “Interaction16”, “Service Experience Camp Berlin” και “The Service Experience Conference”.
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team